sâmbătă, 17 decembrie 2011

Concluzii testare Revicel

    Chiar daca nu a trecut inca o luna de cand o folosesc pot sa va spun parerea mea deoarece este aproape gata:)    Eu la inceput am folosit-o de doua ori pe zi, dimineata si seara si nu am avut nici un disconfort. Apoi, dupa vreo 4 zile ma pisca asa de tare incat ma deranja, asa ca am inceput sa o folosesc doar o data pe zi si am micsorat drastic cantitatea la o aplicare. Probabil ca am eu pielea mai sensibila pentru ca la mama mea nu era asa rau. Totusi ceva efecte se vad si la mine chiar daca nu am folosit-o regulat.
Am observat ca pielea este mai neteda si parca nici celulita nu este chiar asa accentuata.

    Mama mea in schimb este foarte incantata chiar si de senzatia de arsura:). La ea se vad mai clar efectele desi nici ea nu s-a dat mereu de doua ori pe zi.

    Ca un mic sfat, gandit dupa ce am patit-o:), folositi manusi la aplicare. Eu m-am dat cu ea, m-am spalat bine pe maini apoi m-am machiat si din gresala mi-am atins ochiul cu degetul si va spun eu ca senzatia nu e placuta:)))

   In concluzie, eu as mai cumapara crema, in ciuda faptului ca ma deranjeaza foarte tare senzatia de la ardeiul iute dar asta are si un avantaj si anume faptul ca ma tine mai mult.:)
  O recomand tuturor fetelor/femeilor care vor sa vada rezultate rapid dar totusi le sfatuiesc pe cele cu pielea foarte sensibila sa fie atente la cantitate folosita la o aplicare pentru ca senzatia neplacuta tine chiar daca te speli imediat:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu